Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mesaj sfâșietor. Mama Luizei Melencu: „Mă rog la Dumnezeu să-mi aducă puiul drag acasă”
Showbiz

Mesaj sfâșietor. Mama Luizei Melencu: „Mă rog la Dumnezeu să-mi aducă puiul drag acasă”

Mesaj sfâșietor. Mama Luizei Melencu: „Mă rog la Dumnezeu să-mi aducă puiul drag acasă”

Mesaj sfâșietor. Mama Luizei Melencu: „Mă rog la Dumnezeu să-mi aducă puiul drag acasă”. S-a împlinit un an de când o adolescentă din comuna Dioși (Dolj) a dispărut. Luiza Melencu nu a mai fost văzută din data de 14 aprilie, 2019.

Autoritățile au concluzionat că Luiza a fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă. În plus, rămășițele fetei ar fi ajuns în liziera unei păduri. Au urmat emisiuni TV, scandaluri, talk-show-uri, opinii mai mult sau mai puțin imparțiale. De la un timp, despre Luiza nu se mai vorbește nimic. Pentru că, prime-time-ul în televiziune e luat acum de un alt subiect: pandemia de coronavirus.

„Pentru o mamă, cele mai dragi fiinţe sunt copiii”

A rămas în urmă durera unei familii. Monica Melencu, mama Luizei, a postat un mesaj un mesaj dureros pe Facebook, la un an de când fiica sa nu a mai ajuns acasă.

„Dacă aş putea să mă întorc în timp…. aş face-o doar pentru a deschide bine ochii, ca să văd ce înainte nu vedeam. Aş vrea să mă întorc în timp doar pentru a retrăi, fie şi pentru câteva minute, frumoasele clipe alături de fiinţele dragi mie. Pentru o mamă, cele mai dragi fiinţe sunt copiii. Dar cum nu pot să fac o întoarcere în timp, nu pot decât să dau frâu liber mâniei, durerii, disperării ce au cuprins toată fiinţa mea de când tu, LULU, regina lui mami, nu mai eşti lângă mine.

Azi, 14 aprilie, se împlineşte un an de când puiul meu a fost rapită de o şleahtă de mafioţi, de corupţi, de oameni fără frică de Dumnezeu. Mulţumesc tuturor persoanelor care au fost şi sunt lângă mine, mulţumesc şi acelora care mi-au denigrat familia şi aţi aruncat cuvinte grele.

Nu aţi făcut altceva decât să mă faceţi mai puternică, mai încrezătoare în forţele mele şi promit că voi lupta până când adevărul va ieşi la iveală. Mă rog la bunul Dumnezeu să facă o minune, aducându-mi puiul drag acasă. Mami te iubeşte cu toată fiinţa, LULU, puiul meu scump”, a fost mesajul  Monicăi Melencu.