Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mesajul emoționant a lui Buzdugan pentru fiica sa: “Omul fără greutăţi nu ştie ce înseamnă fericirea”
Showbiz

Mesajul emoționant a lui Buzdugan pentru fiica sa: “Omul fără greutăţi nu ştie ce înseamnă fericirea”

Mesajul emoționant a lui Buzdugan pentru fiica sa:

Mesajul emoționant a lui Buzdugan pentru fiica sa. Daniel Buzdugan a povestit, deși o face extrem de rar, ultima discuție pe care a avut-o recent cu fetiţa lui, Maria.

Omul de radio are doi copii frumoși, însă preferă să nu îi expună public, așa că rare sunt momentele când face declarații despre minunile din viața lui, iar acum a făcut o excepție.

443“Sora mai mică îl cară în spate pe fratele mai mare. << Mi se pare totul aşa uşor acum, parcă zbor>>, a exclamat Măriuci după ce l-a lăsăt jos pe Luca, cam după vreo 80 de m de traseu. Zic, da Măriuci, vezi aşa e şi în viaţă, să nu fugi de greutăţi, că omul fără greutăţi nu ştie ce înseamnă FERICIREA! Iar când vine timpul ajutorului nu există om mic sau mare, ci om ce ajută şi om ce nu ajută!

Viata noastră e ca un război zi de zi, să fii puternică Măriuci şi să nu-ţi fie frică pentru că atunci când îţi va fi frică vei pierde!
Şi să nu încerci să-ţi cumperi fericirea, dragă Măriuci, pentru că lucrurile care ne aduc cu adevărat fericirea sunt gratis: dragostea, prietenia, natura, credinţa în Dumnezeu”, a scris Buzdugan pe Facebook.