Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Mesajul lui Carmen Harra: “Trebuie sa deveniti dusmanul vostru”
Ezoteric

Mesajul lui Carmen Harra: “Trebuie sa deveniti dusmanul vostru”

Mesajul lui Carmen Harra. Cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania a facut anuntul! Durerea este ingrozitoare: “Poate ca nu este ceea ce vrei sa auzi”

Pe pagina sa de Facebook, Carmen Harra a transmis un mesaj prin intermediul caruia incearca sa ii ajute pe oameni sa invinga durerea. Clarvazatoare sustine ca un pas important este sa ne acceptam suferinta.

Mesajul lui Carmen Harra: “Pentru a cunoaște pe vrăjmașul vostru, trebuie să deveniți dușmanul vostru. Pentru a învinge durerea voastră, trebuie să o cunoașteți mai întâi. Poate că nu este ceea ce vrei să auzi, ci să devii stăpânul vieții tale, trebuie să te aliniezi cu durerea ta.

Aceasta înseamnă că va trebui să explorați durerea dvs. și chiar să vă împrieteniți cu ea, înainte de a o cuceri”, este mesajul transmis de celebra clarvazatoare Carmen Harra.

„prezice evenimentele karmice majore din toata lumea cu o acurateţe de 90%”

De-a lungul timpului a devenit cunoscută în întreaga lume datorită prezicerilor pe care le-a făcut. Despre Carmen Harra se spune că „prezice evenimentele karmice majore din toata lumea cu o acurateţe de 90%”.

Carmen Harra (Carmen Mureşan) tocmai şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 24 martie. Mulţi sunt cei care îşi amintesc de evoluţia ei muzicală, în cadrul Trio Express şi mulţi sunt cei care ştiu despre darul ei de a face premoniţii.