Lifestyle

Mesajul lui Sore pentru colegele de la Vorbește Lumea: ”Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special”

Mesajul lui Sore pentru colegele de la Vorbește Lumea: ”Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special”

Mesajul lui Sore pentru colegele de la Vorbește Lumea: ”Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special” ne-a făcut curioși. Pe cine va lăsa Sore să vină în emisiune alături de Colegii ei.

Astăzi am văzut că în emisiune Cove a acceptat să se alăture găștii Vorbește Lumea un băiat. Chiar și diminețile ploioase încep mai bine când poți bea cafeaua cu o gașcă plină de energie, care aduce cele mai tari provocări, de luni până vineri. Cove, Viviana, Theo Rose, Veve și Coțofană au astăzi un nou coleg în gașca lor!

Mesajul lui Sore pentru colegele de la Vorbește Lumea

Vineri, la finalul emisiei, Sore a postat pe contul ei de Instagram o poză cu fetele, Sore, Theo și Veve, scriind: ”Frumoasele mele, ne revedem curând! Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special și rămân cu ochii pe voi. Să (nu) fiți cuminți”.

 

Astăzi, misterul a fost lămurit: invitatul special este nimeni altul decât simpaticul cântăreț, Jorge. Acesta ne va aduce împreună cu restul găștii voia bună, informațiile interesante și provocările care ne dezmorțesc în fiecare dimineață.

 

Înaintea primei zile în gașca Vorbește Lumea, Jorge declară: ”Mă simt ca acasă la “Vorbește lumea”. E ca la o petrecere unde cunoști pe toată lumea. Îi știu pe toți din gașca veselă, pe fiecare în parte, dar și pe toți din spatele camerelor. Va fi o experiență cel puțin interesantă mai ales pentru că știu cât de spontani sunt”.