Info Actual

Info Actual > Politică > Mesajul preşedintelui rus pentru cetăţenii Rusiei
Politică

Mesajul preşedintelui rus pentru cetăţenii Rusiei

Mesajul preşedintelui rus, Vladimir Putin, pentru cetăţenii Rusiei postat de siteul oficial al Kremlinului:

431”Dragi prieteni! Treptat, foarte atent şi cu grijă începem să ieșim din regimul restricțiilor. Se încheie perioada zilelelor nelucrătoare, care a fost anunțată în toată țara. Da, pentru o serie de teritorii şi pentru anumite întreprinderi separate restricțiile încă se menţin. Sunt convins că sunteţi la curent cu situația din regiunea dvs. și, în acest caz, veți trata astfel de decizii cu înțelegere.

Le cer șefilor regiunilor ca acolo unde este posibil, cu respectarea tuturor cerințelor de securitate, să li se acorde oamenilor nu doar posibilitatea de a părăsi casele, ci şi posibilitatea de a face plimbări cu copiii, de a se ocupa individual de sport şi, desigur, totul să se facă în așa fel încât să fie minimizate riscurile de răspândire a virusului.

Dragi prieteni! Fiţi extrem de precauţi. Păstrați, vă rog, și chiar sporiţi atenția dvs. asupra măsurilor personale de prevenire a infecției.

Eu înțeleg și am spus asta deja, am vorbit despre acest lucru mai devreme, că uneori nu mai aveţi tăria ca să suportaţi toate aceste restricții, dar să vă infectaţi, să vă îmbolnăviţi, să vă pierdeţi capacitatea de muncă este mult mai rău.

Am ales calea de a proteja viața și sănătatea oamenilor și, împreună, am obținut multe, am făcut multe și am depășit multe. Acum depinde de fiecare dintre noi ca tot mai multe regiuni din Rusia să revină la viața normală, la viaţa obişnuită.

Vă multumesc.”