Info Actual > Showbiz > Messi își caută casă cu chirie în Paris! Care sunt pretențiile fostului star de la Barcelona
Showbiz

Messi își caută casă cu chirie în Paris! Care sunt pretențiile fostului star de la Barcelona

Messi își caută casă cu chirie în Paris! Care sunt pretențiile fostului star de la Barcelona

Messi își caută casă cu chirie în Paris! Care sunt pretențiile fostului star de la Barcelona. Leo și familia sa se află într-un luxos hotel parizian după sosirea lor la PSG. Vor lua o decizie în ceea ce privește noua locuință în următoarele zile.

Lionel Messi și familia sa stau în prezent într-un hotel de lux din Paris. Abia a trecut o săptămână de la sosirea lor în capitala Franței pentru a se alătura PSG, așa că nu au definit încă unde vor locui în următorii doi ani (sau trei, dacă decid să prelungească legătura când va veni momentul).

Leo decide împreună cu soția sa, Antonela Roccuzzo, și cei trei copii ai lor, Thiago, Mateo și Ciro, care este locuința care le place cel mai mult. Au primit oferte în Paris pentru patru conace, toate incredibile.

În cadrul programului Family Care al echipei franceze, Messi a primit patru opțiuni, care în acest moment sunt analizate de familia Messi. „Vor la fel ca în Barcelona, ​​o casă contemporană cu un stil foarte curat, cu exterior și piscină”, a explicat Antonin Thomas, principalul manager imobiliar Daniel-Féau, în declarații adresate Le Parisien.

Messi își caută casă cu chirie în Paris! Care sunt pretențiile fostului star de la Barcelona. Un spațiu în aer liber foarte mare, pentru a putea petrece după-amiezele și o piscină sunt cerințe fundamentale pe care conacul Messi trebuie să le aibă. Mai presus de toate, pentru ca Thiago, Mateo și Ciro să se distreze și să petreacă acești ani în capitala Franței în cel mai bun mod. S-a adăugat, desigur, câinelui său Hulk, care se află la Barcelona, ​​dar va călători spre Franța în scurt timp.

Specialiștii în domeniu afirmă că nu este atât de simplu să găsești o casă de acest nivel care să fie doar de închiriat. Majoritatea, recunosc, sunt de vânzare. Și în acest moment, ideea lui Leo nu este să o cumpere. Cu toate acestea, având în vedere această dificultate, Messi are deja acele opțiuni în dosar și pentru care care va fi nevoit să ia o decizie în următoarele câteva zile, informează TN.com.