Lifestyle

Metoda care ar putea vindeca boli grave. Lidia Fecioru: „Rețetă mai bună nu am”

Metoda care ar putea vindeca boli grave. Lidia Fecioru: „Rețetă mai bună nu am”

În emisiunea Adevăruri ascunse, difuzată în fiecare sâmbătă, la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit metoda care ar putea vindeca boli grave.

Bioenergoterapeutul vorbește despre ”oul Hiperimun”, creat în România. Experții de la Romvac au injectat găini cu anumiți viruși, iar ouăle acestora conțin acum anticorpi. Mai mult, pentru ca tratamentul să fie mai eficient, virusul care provoacă infecția este extras de la pacient și se administrează găinii.

Lidia Fecioru: Nu mă injectez în fiecare zi cu ceva ca să am și zâmbetul și mintea în concordanță

„Am început și practic de foarte mult timp acest tratament. Nu mă întrebați de ce întineresc, de ce nu îmbătrânesc. Nu mă injectez în fiecare zi cu ceva ca să am și zâmbetul și mintea în concordanță și m-am axat foarte mult pe tratamentul cu ouăle imune de la Romvac”.

Rețetă mai bună ca asta, crede-mă, astăzi, sincer nu am

„Vreau să le spun telespectatorilor, mai ales cei care au copii mici, că vaccinul este buvabil. Încercați să vă duceți să le luați, sunt tratamente naturiste. Deci, rețetă mai bună ca asta, crede-mă, astăzi, sincer nu am. Sunt minunate. Unicul impediment este să nu fii alergic la ou, în rest poți să faci tratament”, a spus Lidia Fecioru.