Info Actual

Info Actual > Showbiz > Michael Jackson, adaptat crizei actuale! Melodia „Heal the World” este virală pe internet
Showbiz

Michael Jackson, adaptat crizei actuale! Melodia „Heal the World” este virală pe internet

Michael Jackson, adaptat crizei actuale! Melodia „Heal the World” este virală pe internet

Michael Jackson, adaptat crizei actuale! O versiune a celebrei melodii „Heal the World”, a lui Michael Jackson, a făcut furori pe internet. Pe contul oficial de YouTube al regretatului artist a fost publicat un nou videoclip al piesei „Heal the World”, cu imagini adaptate la criza sanitară actuală pe care o traversează lumea din cauza pandemiei de coronavirus.

Melodia „Heal the World” face parte din albumul „Dangerous” din 1991. În videoclipul original, imaginile înfățișau copii într-un decor de războaie și catastrofe, iar în noua versiune, apărută vineri, regele pop apare interpretând cântecul pe scena din București. Imaginile cu artistul alternează cu secvențe care ilustrează epidemia de coronavirus din Statele Unite, Italia, Spania, China, Franța, potrivit digi24.ro.

Michael Jackson, adaptat crizei actuale! Videoclipul se încheie cu un citat inedit scris de Michael Jackson

„Cum muzica și spectacolele muzicale împărtășite online continuă să unească lumea în timpul pandemiei de COVID-19, pare potrivit să includem o interpretare live a lui Michael cu piesa Heal the World, în care să integrăm imagini din vremurile actuale, ca un mesaj global de încurajare și mângâiere către toți, în această perioadă dificilă”este mesajul postat pe contul oficial de YouTube al lui Michael Jackson.

Noul clip video a adunat 16 milioane de urmăritori.