Social

Mici pentru cei care se vaccinează. Monica Pop: NU cred că un act medical trebuie condiționat de ceva

Mici pentru cei care se vaccinează. Monica Pop: NU cred că un act medical trebuie condiționat de ceva

Mici pentru cei care se vaccinează la centrul din Piața Obor. Autoritățile recurg la tot felul de soluții pentru a-i convinge pe oameni să-și facă vaccinul.

Medicul Monica Pop este uluită de aceastp inițiativă și transmite că nu crede că un act medical trebuie condiționat de ceva.

„Este un centru mobil deschis de către Primăria Sectorului 2 de vineri până duminică, între orele 8 – 20, în fiecare weekend. Este foarte important pentru că prin Piața Obor trec săptămâna 60.000 de oameni și cred că este foarte simplu să te vaccinezi acolo.

Fiecare persoană care se va vaccina va primi din partea acestei terase o porție de mici. Asta a fost exclusiv intenția celor de acolo, Primăria nu contribuie cu nimic pentru acest lucru”, a declarat edilul Radu Mihaiu.

Monica Pop: Nu pot să cred așa ceva

Mici pentru cei care se vaccinează. „Mi se pare o idee de un prost gust de nu se poate. Mi se pare de cea mai proastă calitate să faci așa ceva. Eu nu cred că un act medica trebuie condiționat de ceva. Pe urmă, e o discriminare – toți ceilalți 3.000.000 de oameni nu au primit nimic. Încă o dată vă spun: mi se pare de foarte-foarte joasă calitate. Nu pot să cred așa ceva.

Puteau oamenii foarte bine să fie convinși cu vorba și cu informațiile medicale și în niciun caz cu mici. Pentru că gândiți-vă că sunt unii oameni care se duc pentru asta, nu pentru că ar fi convinși că trebuie să facă un act medical. E oribil.

Mi se pare total imoral. Și presiunea foarte mare care se face. Eu consider că nu e demn să facă cineva așa ceva”, a spus Monica Pop, în emisiunea Decisiv, moderată de Cătălina Porumbel.