Lifestyle

Mickey Rourke în război cu Robert de Niro. „Te voi face de rușine 100%, Dumnezeu mi-e martor”

Mickey Rourke în război cu Robert de Niro. „Te voi face de rușine 100%, Dumnezeu mi-e martor”

Mickey Rourke în război cu Robert de Niro. „Te voi face de rușine 100%, Dumnezeu mi-e martor”.

Mickey Rourke a scris pe contul său de Instagram un mesaj extrem de războinic la adresa lui Robert de Niro. Rourke, în vârstă de 67 de ani, a jurat că îl va face de rușine pe de Niro, în vârstă de 76 de ani.

„Hey, Robert De Niro, da, cu tine vorbesc, plângăciosule. Un prieten mi-a spus recent că în urmă cu doar câteva luni ai fost citat în presă spunând „Mickey Rourke e un mincinos, vorbește tot felul de prostii’”.

Hai să-ți spun ceva. Când te voi vedea, jur pe bunica, pe fratele meu si pe toți câinii mei că te voi face de rușine 100%. Dumnezeu mi-e martor”, a fost mesajul lui Rourke.

Conflictul dintre cei doi actori durează de mai bine de 30 ani, când au jucat împreună în horror-ul psihologic „Angel Heart”, în 1987. Mickey susține că De Niro a venit la el și i-a spus  să nu-i vorbească, conform usatoday.com.

„Cred că e mai bine să nu vorbim din cauza personajelor din film. E mai bine să nu ne salutăm”, a povestit Rourke în 2019. „Mi-a rănit sentimentele, pentru că eu îl priveam ca pe un model demn de urmat. Acum nu-l mai văd așa. Doar mă uit prin el”, a mai spus actorul.