Info Actual

Info Actual > Showbiz > Micul prinț George e supărat! Mama sa, Ducesa de Cambridge, l-a dat de gol
Showbiz

Micul prinț George e supărat! Mama sa, Ducesa de Cambridge, l-a dat de gol

Micul prinț George e supărat! Mama sa, Ducesa de Cambridge, l-a dat de gol

Micul prinț George e supărat! Mama sa, Ducesa de Cambridge, l-a dat de gol. Ducesa de Cambridge a mărturisit un lucru mai puțin știut despre fiul său cel mare. Prințesa Kate a spus în emisiunea This Morning, de la un post britanic, că Prinţul George se confruntă cu neplăceri.

„George e foarte supărat. Pentru că vrea să facă toate proiectele pe care le primeşte Charlotte la şcoala online”, a explicat Kate.

Rugată să dea un exemplu, aceasta a povestit o întâmplare din viața fiului său, micul prinț George.

„Întotdeauna e mult mai amuzant să faci un sandviş păianjen decât să studiezi”.

Ducesa Kate Middelton a mai spus că își înțelege fiul şi că e alături de el în micile probleme pe care le are în izolare.

Este cunoscut deja faptul că George este fascinat de profesia tatălui său, cea de pilot de elicopter. Micuțul prinț are o mulţime de întrebări pentru acesta legate de acest aparat de zbor.

„Visează să devină soldat în cadrul forţelor aeriene regale, aşa cum a fost şi tatăl lui, odată“, a dezvăluit o sursă de la palat pentru OK! UK. Chiar dacă viitorul lui este deja creionat, Will şi Kate nu vor ca fiul lui să trăiască sub presiunea viitorului lui titlu şi nu-i vorbesc, încă, despre viitoarea lui datorie.