Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mihai Albu a anuntat ca “are corona”! Iulia Albu: “Vai, ce penibil.”
Showbiz

Mihai Albu a anuntat ca “are corona”! Iulia Albu: “Vai, ce penibil.”

Mihai Albu a anuntat ca

Mihai Albu a anuntat ca “are corona”. Desigur, totul este o gluma, insa Iulia Albu, fosta sotie a designer-ului, a avut grija sa il taxeze dur pentru gestul sau.

Iulia Albu a a sters pe jos cu fostul sau sot! Motivul? In plina epidemie de coronavirus, celebrul designer a urcat pe pagina sa de socializare o fotografie in care apare cu o coroana pe cap.

O problema a fost insa la textul care a insotit imaginea cu pricina: “Am Corona, n-am VIRUS”, a scris fostul sot al Iuliei Albu, potrivit Cancan.

Mihai Albu a anuntat ca “are corona”- “Vai, ce penibil.”

Iulia Albu nu a facut deloc incantata sa il vada pe tatal copilei sale, asa ca i-a transmis un mesaj usturator.

”Vai, ce penibil. Fotografia este făcută în fostul nostru dormitor, este patul în spate. Nu știu de unde are coroana, e recuzită de teatru. Nu știam poza, nu-l urmăresc”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu este o persoana care are extrem de multa incredere in fortele sale. Recent, aceasta a vorbit despre trecutul sau, dezvaluind lucruri mai putin cunoscute din viata sa.

Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv

”Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate.

Imi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă

Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult….Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva. Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine”, a mărturisit Iulia Albu pentru perfecte.ro.