Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mihai Albu, victorie nesperată. Și-a văzut fetița după 62 de zile
Showbiz

Mihai Albu, victorie nesperată. Și-a văzut fetița după 62 de zile

Mihai Albu, victorie nesperată. Și-a văzut fetița după 62 de zile. După ce a scris pe pagina sa de Facebook că nu a fost lăsat să-și vadă fiica timp de 62 de zile, Mihai Albu și-a văzut visul cu ochii. Iulia Albu i-a permis fetiței lor să-și vadă tatăl, în fața blocului ei. Cu această ocazie, Mihai Albu a publicat și câteva fotografii cu fiica sa, Mikaela.

Fetița, în vârstă de 11 ani, a fost ferită de atenția publicului, până acum. Fanii creatorului de modă au fost încântați de frumusețea de păpușă a Mikăi. Mihai Albu a primit mii de aprecieri din partea admiratorilor.

Cât de frumoasă s-a făcut fiica Iuliei Albu şi a lui Mihai Albu! Mikaela are trăsături de păpuşă

„Astăzi, în a șaizeci și treia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal!

Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc).

Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika. Și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider. Și ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻”, a fost mesajul lui Mihai Albu.