Lifestyle

Mihai Bendeac a ajuns pe mâna doctorilor! „De la o anumită vârstă încolo trebuie să…”

Mihai Bendeac, actor

Mihai Bendeac a ajuns pe mâna doctorilor! „De la o anumită vârstă încolo trebuie să…”.

Actorul Mihai Bendeac, în vârstă de 37 de ani, a simțit că e timpul să aibă grijă mai multă de felul în care arată. Acesta a pășit pentru prima oară pragul esteticianului pentru a-și face un tratament de îngrijire.

Mihai Bendeac a ajuns pe mâna doctorilor! Actorul a povestit pe contul său de Instagram că și-a făcut un tratament la nivelul feței. Juratul de la emisiunea ”iUmor”, de pe Antena 1, a ținut să explice că este vorba despre o vitaminizare.

„Sigur că am riduri și nu vreau să renunț la ele cu ajutorul tehnicii moderne, pentru că ridurile mele sunt o poveste. Dar înainte să începem filmările am făcut o vitaminizare, niște chestii cu aminoacizi”, a povestit Mihai Bendeac la un InstaStory,

Mihai Bendeac e foarte mulțumit de rezultatul tratamentului. Acesta a mai spus că abia așteaptă să ajungă în același loc, pentru o un nou tratament.

„Până terminăm filmările astea, când o să mai avem o zi, două, de pauză aș vrea să merg din nou. Le mulțumesc foarte mult pentru tratament. De la o anumită vârstă încolo trebuie să te îngrijești”, a mai spus actorul.

Actorul este adeptul operațiilor estetice. El consideră că artistul e un produs și, tocmai de aceea, trebuie să-și schimbe ambalajul în mod periodic.

„Interventii vestimentare, spirituale sau chiar chirurgicale. La noi suna ciudat. Dar pe mine nu ma intereseaza cum e la noi si cum gândeste lumea in Romania. Artistul e un produs. Si produsele isi schimba ambalajul periodic. In plus, am nevoie sa trag de mine la sala, am mai multe lucruri de facut”, declara acesta în urmă cu câțiva ani.