Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mihai Bendeac a dat-o de gol! Este Delia însărcinată?
Showbiz

Mihai Bendeac a dat-o de gol! Este Delia însărcinată?

Mihai Bendeac a dat-o de gol! Este Delia însărcinată?

Mihai Bendeac a dat-o de gol! Este Delia însărcinată? Emisiunea iUmor a avut o ediție mai specială. Jurații, prezentatorii și producătorii au intrat în direct prin Zoom și au povestit miilor de fani despre perioada de izolare la domiciliu prin care au trecut.  Vedetele au povestit, deasemenea, și despre cele mai amuzante momente din toate sezoanele iUmor de până acum.

Șocul emisiunii l-a adus Mihai Bendeac. Actorul a povestit că a fost infectat cu COVID-19, atât el cât și familia lui. Actorul a insinuat că au fost infectați de un preot. Acesta a mai spus că s-a vindecat destul de rapid, așa că a povestit despre asta cu zâmbetul pe buze.

Delia însărcinată? „Se lucrează”

Tot el a fost cel care a dat-o de gol pe Delia, făcând un comentariu prin care lasă de înțeles că vedeta este însărcinată.

„Este cineva însărcinată?”, a întrebat-o Bendeac pe Delia, în timpul întâlnirii virtuale. Fanii emisiunii au observat, deasemenea, și zâmbetul cu subînțeles al actorului.

Luată prin surprindere, Delia a râs, apoi a răspuns scurt. „Nu…se lucrează”. Cântăreața a schimbat imediat subiectul.

Jurații de la iUmor au povestit ce au făcut în perioada de autoizolare. Delia a povestit că în primele săptămâni a fost foarte activă și a făcut sport, și-a cumpărat un sac de box și o trambulină.

Fanii emisiunii au fost pe fază. De atunci, în mediul online, întrebarea zilei este. „Este Delia însărcinată sau nu?”