Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mihai Bendeac a făcut foamea, de dragul artei. „Nu am vrut să le cer bani alor mei”
Showbiz

Mihai Bendeac a făcut foamea, de dragul artei. „Nu am vrut să le cer bani alor mei”

Mihai Bendeac a făcut foamea, de dragul artei. „Nu am vrut să le cer bani alor mei”

Mihai Bendeac a făcut foamea, de dragul artei. „Nu am vrut să le cer bani alor mei”. Într-un podcast realizat de Micutzu pe canalul său de YouTube “Micutzu Stand-up Official”, Mihai Bendeac și-a adus aminte de cele mai grele zile din viața sa. Când era încă un actor necunoscut. Și câștiga atât de puțin, încât mânca „pâine cu parizer”.

“Am mers la castinguri, nu luam niciunul. Terminasem facultatea şi eram considerat bun Jucam la Teatrul de Comedie. În vara aia, am făcut foamea pentru că nu am vrut să le cer bani alor mei, i-am minţit că am.

275Că tata îmi spunea “ce o să faci tu cu facultatea asta?”. (…) Atunci când se apropia luna iunie şi ştiam că se termină stagiunea, luam un milion jumate – două milioane pe spectacol, am început să pun bani deoparte”, a mărturisit actorul.

„Am mâncat pâine cu parizer roșu, fără etichetă”

„Când începuse vara, nu luasem niciun casting şi mi-am dat seama că aveam 14 milioane pentru trei luni. Am luat nişte foi şi am început să fac o listă, cum să supraviețuiesc în acea vară.

Era un lanţ de hipermarketuri în care erau produse mai ieftine şi aveau o zonă cu produse care se apropiau de termenul de expirare. Îmi făceam cumpărăturile de acolo. Luam multă pâine. Era un parizer roşu, fără etichetă. Nu îşi asuma nimeni răspunderea pentru el. Aşa am trecut toată vara”, a povestit Mihai Bendeac.

„Am mâncat făină cu apă la cuptor. Cu o șurubelniță și un ciocan”

„Efectiv, în ultima seară, atunci s-a întâmplat. Filmul se numea “Milionar de weekend”. Trecuse mult şi nu îmi luasem banii. Mai aveam două zile până la momentul în care să iau banii.

Am mâncat ultima felie de parizer şi mă sună Andi Vasluianu. “Bă, vezi că nu ne dau ăştia banii mâine”. Am avut senzaţia că am ajuns la parter instantaneu. Şi zic: “Ah, şi când ni-i dau?”. Şi zice: “Vineri”.

În ultima seară, am mâncat făină cu apă la cuptor, pe care am mâncat-o cu o şurubelniţă şi un ciocan, că nu aveam drojdie. Mâncam firimiturile alea”, a mai povestit actorul.