Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mihai Bendeac, afirmații grave! Ce i-a putut spune lui Micutzu’
Showbiz

Mihai Bendeac, afirmații grave! Ce i-a putut spune lui Micutzu’

Mihai Bendeac, afirmații grave! Ce i-a putut spune lui Micutzu'

Mihai Bendeac, afirmații grave! Întotdeauna o veste proastă te marchează, mai ales când este vorba de o o rudă sau de o persoană apropiată. Este și cazul lui Mihai Bendeac, actorul de teatru și film, în vârstă de 37 de ani, care, de curând, a povestit, într-o conversație cu Micutzu’, despre boala cruntă care l-a măcinat pe umoristul Dan Mihăescu.

“Când a aflat că este bolnav, m-a rugat… să îl eutanasiez. Eu. Dacă ești bolnav în fază terminală nu-ți mai face nimeni autopsie. I-am zis da. Lucram la scheciurile alea, dar aveam, în permanență somnifere de-astea de care iau eu și o seringă. M-am gândit că, atunci când o să-mi ceară, o să pisez 10 somnifere de-astea și că o să le amestec cu apă, le pun în seringă și îi dau”, a spus Mihai Bendeac, potrivit spynews.ro.

Mihai Bendeac, afirmații grave: “Nu ar fi aflat nimeni”

“Și nu eram condamnat dacă îl eutanasiam, pentru că nu ar fi aflat nimeni. Niciodată. Și este cel mai mare regret al vieții mele că nu am făcut asta. Pentru că tot ceea ce am văzut apoi este ceva ce nu trebuie să se întâmple niciunei ființe umane”, a mai explicat juratul „iUmor”.

Dan Mihaescu a lucrat aproape 30 de ani în Televiziunea Română. A fost un valoros scenarist de televiziune, care a scris scenete comice pentru marii actori romani. Cele mai cunoscute sunt cele cu Toma Caragiu sau Ștefan Bănică. Celebrelele Revelioane ale TVR erau marca Dan Mihaescu.