Info Actual > Politică > Mihai Gâdea: S-A TERMINAT cu Vlad Voiculescu! Nu mai există!
Politică

Mihai Gâdea: S-A TERMINAT cu Vlad Voiculescu! Nu mai există!

Mihai Gâdea: S-A TERMINAT cu Vlad Voiculescu! Nu mai există!

Mihai Gâdea, prezentatorul emisiunii Sinteza Zilei a lansat un mesaj dur la adresa lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, după noua gafă pe care a comis-o în cadrul conferinței de joi.

„Ministrul Sănătății este arogant, este tupeist și spune dacă au fost înmormântați dezbrăcați, goi, și aruncați în felul acesta în pământ, nu este vina noastră, nu scrie în ordin”, a spus Mihai Gâdea, joi, la Antena 3.

„În tupeul lui inimaginabil, în această aroganță toxică pe care o vedem de atâta timp, el spune voi mințiți (n.r. cu referire la presă). Un asemenea moment de șah-mat… Vlad Voiculescu, din acest moment, nu mai există!”, a zis Mihai Gâdea.

S-a terminat cu Vlad Voiculescu public

„Din acest moment, s-a terminat cu Vlad Voiculescu public”, a subliniat Mihai Gâdea, adăugând ulterior: „Nu are cum să mai fie susținut nici de Barna, nici de Cioloș. Dacă îl susțin din momentul de față, înseamnă că susțin minciuna, aroganța, bătaia de joc!”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a negat, joi, că Ordinul de ministru prevedea faptul că morții de Covid-19 nu trebuie îmbrăcaţi. Astfel că nu era obligatoriu ca persoanele decedate să fie puse fără haine în saci.

A dorit să arunce responsabilitatea pe oricine altcineva

Ministrul a spus că dacă acest lucru s-a întâmplat, nu a fost vina ministerului și nici a sa, ci a celor care au luat decizia ca morții să fie aruncați dezbrăcați în saci. „Ține de bun simț”, a transmis ministrul Vlad Voiculescu, care a dorit să arunce responsabilitatea pe oricine altcineva. Numai că tocmai în ordinul de ministru, de la începutul lunii martie, acest lucru e precizat.

Din păcate pentru familiile celor morți și care au fost aruncați dezbrăcați și în saci în Eternul Întuneric, prea târziu.

Vlad Voiculescu a cerut scuze ulterior pe Facebook, după ce inițial a refuzat să o facă, motivând că nu el a semnat ordinul și nu scrie nicăieri că decedații de COVID-19 trebuie îngropați dezbrăcați.