Info Actual > Politică > Mesajul VIRAL al unui primar: Vlad Voiculescu să-și depășească puțin condiția de gropar al Sănătății
Politică

Mesajul VIRAL al unui primar: Vlad Voiculescu să-și depășească puțin condiția de gropar al Sănătății

Mesajul VIRAL al unui primar: Vlad Voiculescu să-și depășească puțin condiția de gropar al Sănătății

Mesajul VIRAL al unui primar. Daniel Cristian Stan, primar al Municipiului Târgoviște, a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește atitudinea celor responsabili cu gestionarea situației de sănătate din țară.

Daniel Cristian Stan, primar al Municipiului Târgoviște, transmite în contextul scandalului cu vaccinarea AstraZeneca că “nu există ticăloșie mai mare față de oameni, în această perioadă, decât să le ascunzi adevărul”.

Menționăm că, în Târgoviște, aproximativ 7000 de persoane au fost vaccinate în ultimele două luni cu serul AstraZeneca, inclusiv primarul orașului.

Mesajul VIRAL al unui primar: “Nu există ticăloșie mai mare față de oameni, în această perioadă, decât să le ascunzi adevărul. Nicio campanie împotriva vaccinului nu e atât de nocivă ca atitudinea celor (i)responsabili cu gestionarea situaței de sănătate din țară.

Eu m-am vaccinat cu AstraZeneca. Zilele acestea, apare o adresă OFICIALĂ pentru înștiințarea profesioniștilor din domeniul sănătății cu privire la „riscul de trombocitopenie și de tulburări de coagulare în asociere cu administrarea vaccinului Astra Zeneca”.

Nu sunt specialist și nu pot să vorbesc în dreptul altora care se pricep. Dar ce facem cu iresponsabilii care tac? Ce facem cu genul ăsta de comunicare inconștientă din partea Guvernului? Poate cineva din toată adunătura aia de sinecuriști să ne explice, cu subiect și predicat, ce facem mai departe? Să fim informați complet, în amănunt despre fiecare părticică de risc pe care ne-o asumăm (sau nu)? Poate ministrul Sănătății, celebrul domn Vlad Voiculescu, să-și depășească puțin condiția de gropar al Sănătății și beneficiar al sponsorilor privați și să vorbească despre aceste lucruri?

Trebuie făcut rapelul. Îl facem? Care este riscul?

Trebuie să căutăm documente pe internet sau avem o comunicare decentă din partea Statului român?

Mi se pare ireal că într-un astfel de moment dificil la nivel mondial, noi suntem conduși de niște indivizi care râd în conferințe de presă atunci când mai anunță niște restricții.

PS: În mai puțin de 2 luni, numai în Târgoviște au fost vaccinați aproape 7000 de oameni cu “vaccinul periculos”!”, a scris Daniel Cristian Stan pe Facebook.