Lifestyle

Mihai Morar a spus adevărul. Una e „amanta”, alta e „dagostea adevărată”

Mihai Morar a spus adevărul. Una e „amanta”, alta e „dagostea adevărată”

Mihai Morar a spus adevărul. Una e „amanta”, alta e „dagostea adevărată”.

Mihai Morar susține că nu îi lipsește televiziunea „absolut deloc”. Acesta a declarat, în exclusivitate pentru ciao.ro, că a făcut televiziune „dintr-un accident” și că o consideră doar „amantă”. Dragostea lui adevărată rămâne „radioul”.

„Am spus-o în toate interviurile, inclusiv când făceam emisiune că televiziunea nu este una dintre plăcerile vieții mele. Întotdeauna am văzut televiziunea ca pe o amantă, radioul rămâne întotdeauna sufletul meu.

Am făcut televiziune dintr-un accident, nu mă văd om de televiziune și nu vreau să mă vadă lumea așa. Cu siguranță o să mai fac televiziune și o să mă întorc în televiziune, dar nu asta este miza”, a declarat Morar.

„Televiziunea este așa cum este societatea”

Vedeta a mai mărturisit faptul că, în perioada izolării la domiciliu, nu s-a uitat la televizor. S-a implicat foarte mult în creșterea fiicei cele mici. A preferat să o vadă crescând, ținând cont de faptul că pe gemene le vedea doar în week-end, când erau mici.

„Nu văd televiziunea timpurilor noastre pentru că nu mă uit, efectiv nu am timp. Ar fi fost culmea ca în pauză asta de TV, să mă uit la TV.  Am preferat să  văd diferența între  primul an din viața fetelor, al gemenelor, când plecam dimineața la  7 de-acasă și mă întorceam seara, la 22.00 și le vedeam în weekend, treze de cele mai multe ori, și primul an din viața Rouăi. Deci am folosit timpul ăsta  nu ca să mă uit la televizor și ca să devin critic de televizor sau ca să mă panichez la TV la știri, ci  ca să fiu tată pentru fetele mele.

E o altă relație cu Roua, spre deosebire de cum a fost în primul an cu fetele! Și cred că toate lucrurile astea din viața noastră se aranjează într-un fel. Nu trebuie să ne macine gândul,  de ce se întâmplă un lucru sau altul. Cred că trebuie să fim doar liniștiți și să ne vedem de drum  pentru că sunt planuri care sunt deasupra noastră!”, a dezvăluit vedeta.

Morar nu consideră că televiziunea, în ziua de astăzi, e mai rea decât televiziunea de acum 10 ani.

„Televiziunea este așa cum este societatea, în societate există și părți bune, tu alegi până la urmă, că de-aia ești liberul tău arbitru, să îți alegi opțiuni! Există o grămadă de opțiuni mișto!”, crede Mihai Morar.

Mihai Morar și-a sărbătorit fetița cea mică! Roua a împlinit un an ...

Mihai Morar a spus adevărul: „Mi se pare că sunt „mult mai viu” acum, decât eram la 20”

Miahi Morar se bucură de vremurile pe care le trăim. S-a disciplinat, mănâncă sănătos, face sport. Se simte bine și abia așteaptă să împlinească 40 de ani.

„Mi se pare că trăim niște vremuri foarte interesante și eu, personal, mă bucur că le trăiesc. Nu știu dacă o să fie mai bine sau mai rău, dar încerc să mă bucur și să iau binele din orice. Și sunt și la o vârstă destul de complicată pentru un bărbat. Bine, la bărbați toate vârstele sunt complicate.

Anul viitor fac 40 de ani și, îți spun foarte sincer, că nu mă imaginam la 40 de ani așa cum sunt acum și nu îmi imaginăm – dacă mă întrebai la 20 și ceva de ani, cum o să fiu la 40 – mă gândeam așa, că mai am puțin și ajung la pensie! Dar mi se pare că sunt „mult mai viu” acum, decât eram la 20. Îmi place vârsta asta!”, a mai spus acesta.