Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mihai Traistariu, apel disperat: “Am rate mari la banca. Stagnez pe toate planurile”
Showbiz

Mihai Traistariu, apel disperat: “Am rate mari la banca. Stagnez pe toate planurile”

Mihai Traistariu, apel disperat:

Mihai Traistariu, apel disperat! Celebrul artist a dezvaluit pentru DcNews ce face in aceasta perioada critica. Acesta este ingrozit de vremurile pe care le traim.

Sunt un pic trist din cauza situației actuale… ca să nu zic disperat. Mi s-au anulat toate concertele din perioada următoare. Nu eram nici pregătit, nu mi-am strâns bani. Am rate mari la bancă. Sunt un pic îngrozit. Am și o școală de muzică unde niciun elev nu mai vine chiar dacă repetițiile se făceau cu câte un singur copil. Deci nu erau grupuri. Prin urmare, stagnez pe toate planurile.’ a spus Trăistariu în exclusivitate pentru DC News.

Mihai Traistariu, apel disperat: Se estimează un milion de șomeri. Va fi catastrofal

‘Mă enervează rău situația, dar nu am ce să fac. Seara mă pun la somn deprimat, dimineața mă trezesc optimist. Am văzut că se anunță 10 săptămâni de stat în casă. Cred că va fi groaznic pentru foarte mulți români din punct de vedere economic. Mulți își vor pierde locurile de muncă. Se estimează un milion de șomeri. Va fi catastrofal.’ a mai zis artistul.

Mesaj optimist pentru fani: Trebuie să facem și aceste chestiuni în vreme de război sau de criză

‘Norocul meu este că am o asociație cu căței și la două zile ies o oră din casă, legal, pentru a le da mâncare. Este singurul meu traseu, să nu intru în depresie. Totuși, să fim optimiști! Să ascultați muzică bună în această perioadă. Să vă faceți preocupări noi, așa cum fac și eu. Să începeți să vă gândiți și la afaceri auxiliare. Mă bate gândul să îmi fac vânzări online. Trebuie să facem și aceste chestiuni în vreme de război sau de criză.’ a conchis artistul Mihai Trăistariu pentru DC News.