Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mihai Trăistariu surprinde din nou! A anunțat că va fi cobai pentru vaccinul anti-COVID-19
Showbiz

Mihai Trăistariu surprinde din nou! A anunțat că va fi cobai pentru vaccinul anti-COVID-19

Mihai Trăistariu surprinde din nou! A anunțat că va fi cobai pentru vaccinul anti-COVID-19

Mihai Trăistariu surprinde din nou! În timpul carantinei de coronavirus, artiștii din toate domeniile au primit unele dintre cele mai mari lovituri. Toate evenimentele culturale au fost anulate, ceea ce a făcut imposibilă câștigarea traiului ca artist.

În acest context, Mihai Trăistariu, fost component al formației Valahia, face ce face și își surprinde mereu fanii cu câte un lucru spectaculos. De această dată, cântărețul a menționat într-un interviu că va fi primul artist care va merge să-și facă vaccinul anti-COVID.

Cântărețul Mihai Trăistariu a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, că va fi primul care va merge să-și facă vaccinul anti-COVID.

„Sper să se termine, sper că vaccinul o să rezolve problema și să nu fie doar un fâs. Eu o să mi-l fac primul, eu mi-am făcut și la gripa aviară vaccinul și nu am avut nimic. Eu încurajez oamenii să-și facă vaccinul, nu cred în atâtea speculații, că ne bagă cip-uri, că ne omoară. Nu cred așa ceva! Pur și simplu, cred că vaccinul în masă o să oprească pandemia, pe tot globul. Și atunci o să încurajez vaccinul”, a declarat artistul pentru impact.ro.

Pentru a scăpa cât mai repede de această perioadă stresantă prin care trece o lume întreagă, vedeta încurajează românii să-și facă vaccinul anti-COVID-19.

„Carantina mă afectează foarte tare, noi oricum suntem blocați pe concerte și evenimente și ei (n.r. – autoritățile) nu înțeleg că totuși artiștii nu știu să facă altceva. Eu cunosc o grămadă de colegi care sunt disperați, nu știu să facă altceva, nu au surse de venit. Și atunci oamenii ăștia nu au cum să trăiască. Eu sunt mai norocos că am garsonierele și m-am salvat cu ele în vară, am strâns toți banii deoparte și îi țin până vara viitoare. Mi se pare frustrant să stau cu niște bani un an de zile în bancă ca să trăiesc așa. Nu suport ideea. Eu sunt un tip activ, vreau să muncesc, să fac ceva. Și aveam nevoie de activitate. Ne-au distrus pe toți! Puteau să ne lase cu distanțare, din doi în doi metri, cum o fi!”, a mărturisit cântărețul.