Social

Milionar celebru, arestat dupa ce a injunghiat o femeie! Romania, in stare de soc

Milionar celebru, arestat dupa ce a injunghiat o femeie. Mihai Tufan, caci despre el este vorba, a atacat cu un cuțit o femeie cu care se afla în mașina sa.

Polițiștii l-au reținut pe omul de afaceri și a fost dus la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.

Din primele informații nu se știe dacă este vorba de soția sau sau de directoarea companiei, informeaza Capital.

Anunțul Poliției

”În seara de 9 aprilie a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor.

S-a tăiat singur să păcălească polițiștii

Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat.

Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.”, informează Poliția Capitalei.