Lifestyle

Ministerul Sănătății a făcut anunțul. Informare despre eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu COVID 19

Ministerul Sănătății a făcut anunțul. Informare despre eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu COVID 19

Ministerul Sănătății a transmis astăzi un buletin de presă privitor eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus COVID 19.

Ministerul Sănătății a făcut anunțul. Spitalului Clinic de Urgență Sf. Ioan va  prelua eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus 

„În această dimineață, conducerea Ministerului Sănătății și cea a Comisiei de Obstetrică- Ginecologie a MS au decis ca Maternitatea Bucur din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Sf. Ioan să preia eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus COVID 19.

Maternitatea Bucur va fi exclusă din circuitul obișnuit, toate pacientele care se află în această unitate în prezent vor fi transferate în celelalte unități similare din București.

De asemenea, urgențele medicale vor fi redirecționate spre alte maternități.

Reamintim că, în cursul zilei de ieri Spitalul Clinic Colentina din Capitală a fost desemnat ca unitate medicală unde vor fi tratate infecțiile cu noul COVID-19, după ce toți pacienții din această unitate medicală vor fi externați sau transferați în alte unități, după caz.”