Lifestyle

Minodora a slabit 30 de kilograme! Fanii NU au recunoscut-o: ”Ce silueta, ce bine arati!”

Minodora a slabit 30 de kilograme! Fanii NU au recunoscut-o: ”Ce silueta, ce bine arati!”

Minodora a slabit 30 de kilograme! Artista a ajuns de nerecunoscut si a reusit sa isi uimeasca fanii. Este incredibil cum arata in costum de baie, la mare.

In ciuda faptului ca este una dintre cele mai discrete si indragite artiste din Romania, Minodora reuseste sa isi uimeasca prietenii virtuali ori de cate ori are ocazia.

Recent, indragita artista a publicat pe pagina sa de socializare cateva imagini in costum de baie. Fanii au reactionat imediat si au apreciat transformarea sa!

”Arăți minunat”, ”Ai slăbit foarte frumos”, ”Ești superbă”, ”Wow, ești superbă, ce fain ai săbit și ce frumos îți stă”, ”Îți stă foarte bine”, ”Wow, ce mult ai slăbit și ce bine îți stă”, Arăți super! Felicitări!”, ”Ce bine arăți”, ”Ești frumoasă! Cât de mult ai slăbit”, ”Ce siluetă, ce bine arăți!”, ”Ce ai slăbit! Ești super”, s-au grăbit internauții să o felicite pe Minodora pentru felul în care arată.

Minodora a slabit 30 de kilograme! Fanii NU au recunoscut-o

„Am slăbit vreo 30 de kilograme și nu mai am cu ce să mă îmbrac, în special atunci când apar în scenă. Ușor n-a fost. M-am chinuit să ajung la kilogramele copilăriei mele de 20 de ani. M-am lansat de 20 de ani și de 20 de ani mă chinui să ajung la 68 de kilograme. Sunt la 70, mai am puțin. Eu acum am ajuns la mărimea M”, a declarat Minodora într-un interviu pentru Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *