Lifestyle

Minodora, sexi la 42 de ani! Schimbare de stil incredibilă, după ce a slăbit 40 de kilograme

Minodora, sexi la 42 de ani! Schimbare de stil incredibilă, după ce a slăbit 40 de kilograme

Minodora, sexi la 42 de ani! Schimbare de stil incredibilă, după ce a slăbit 40 de kilograme.

Minodora a dovedit tuturor că voința este mai puternică decât orice și că nu există „nu pot”, există doar „nu vreau”. Cântăreața a adoptat un nou stil de viață, în care firea sa de pofticioasă a fost pusă la mare încercare. Dar toate străduințele sale au dat roade, căci în decurs de un an vedeta a „topit” 40 de kilograme.

„Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert!

Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare.

(…) Nu mai am cu ce să mă îmbrac, în special atunci când apar în scenă. Ușor n-a fost. M-am chinuit să ajung la kilogramele copilăriei mele de 20 de ani. M-am lansat de 20 de ani și de 20 de ani mă chinui să ajung la 68 de kilograme. Sunt la 70, mai am puțin. Eu acum am ajuns la mărimea M”, a declarat Minodora, la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Minodora arată mai bine decât oricând și asta se vede în piesa lansată de Costi Ioniță, „Binele nostru”, piesă care face parte dintr-un proiect mai mare, „Reginele”. Minodora nu a dat jos doar kilogramele, ci și inhibițiile. Aceasta apare într-o formă de zile mari, alături de Anna Lesko, Anda Adam, Cream și Emy Alupei.

Costumația sa este una mai mult decât sexi. Minodora s-a hotărât să-și arate trupul mai mult decât a făcut-o până acum, iar coafura și machiajul său sunt pe măsura stilului adoptat. Cântăreața este „wild & sexi”, la 42 de ani și se vede că se simte pe cum apare.