Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Minune în vremuri grele. Icoana Maicii Domnului a plâns cu lacrimi de mir
Ezoteric

Minune în vremuri grele. Icoana Maicii Domnului a plâns cu lacrimi de mir

Minune în vremuri grele. Icoana Maicii Domnului a plâns cu lacrimi de mir. Semn divin, în Biserica Hagiu, din București. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului a plâns cu lacrimi de mir, sâmbătă seară, în timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri. Momentul a fost filmat de părintele Cristian Grama.

„Ieri seară , Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din București, a plans cu lacrimi de mir, in timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri!

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din București, a plâns cu lacrimi de mir

Filmarea este făcută chiar de Părintele Cristian Grama, care slujește la Biserica Hagiu. Asta pentru cei care nu cred. Iar in legătură cu data de ieri, a greșit părintele, probabil din cauza emoțiilor!! Iertați!

O minune, dar în același timp ne dă un semn, pentru a ne întoarce către Dumnezeu.

Nu lăsa, Măicuță, să pierim pe cale, căci noi suntem fiii lacrimilor tale. Ortodox  înseamnă dreptcredincios sau dreptmaritor. Ortodox este acela care are în sufletul său dreapta credință în Dumnezeu, care se închină după cuviința lui Dumnezeu și care trăiește după poruncile Lui.

Ortodoxia este dreapta învățătură de credință, de închinare si de traire, pe care Dumnezeu a descoperit-o lumii, la inceput, in chip mai general, prin alesii Sai din poporul evreu, pana la venirea Mantuitorului, si apoi, in chip lamurit, prin Domnul nostru Iisus Hristos.

Invatatura aceasta este tinuta de Sfanta noastra Biserica Ortodoxa, fara stirbiri si fara adaugiri omenesti, adica asa cum a descoperit-o Mantuitorul, cum au vestit-o Sfintii Apostoli, cum au talmacit-o Sfintii Parinti si cum au propovaduit-o slujitorii bisericesti din neam in neam, pana in zilele noastre”, a fost descrierea ce a însoțit înregistrarea.