Diverse

Mioara Roman se află într-o situație critică, Oana e distrusă. „Ultimele zile sunt cele mai grele…”

Mioara Roman se află într-o situație critică, Oana e distrusă. „Ultimele zile sunt cele mai grele…”

Cu puțin timp în urmă, Oana Roman și-a anunțat fanii că mama sa trece prin momente foarte grele. Fosta soție a lui Petre Roman urmează să aibă o intervenție chirurgicală extrem de complicată.

Viața Mioarei Roman pare că atârnă de un fir de ață. Mama Oanei Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor și urmează să aibă o operație foarte grea. Oana le-a spus fanilor prin ce trece fosta soție a lui Petre Roman și i-a rugat să-i transmită toate gândurile bune. Pe de altă parte, bruneta a explicat că în ultima perioadă nu mai apucă să doarmă nopțile, dar are noroc cu Marius Elisei, care îi este cel mai mare sprijin.

„Am uitat când am dormit ultima oară o noapte întreagă”

„Mă duc la mama la spital, care urmează să aibă o operație grea. Am nevoie de gândurile voastre pentru că va fi complicat. (…) Ultimele săptămâni și mai ales ultimele zile sunt cele mai grele pe care le-am trăit în ultimii ani. Vine un moment când te simți neputincios și singur în fata unor situații care scapă de sub control.

Azi mama trece printr-o intervenție chirurgicală și, dacă o secundă vă gândiți la ea, vă mulțumesc! Are mare nevoie de gânduri bune! (…) Am uitat când am dormit ultima oară o noapte întreagă sau când m-am machiat ultima oară”, au fost cuvintele Oanei Roman.

Mioara Roman a scăpat ca prin urechile acului și în august

Ultima dată când Mioara Roman a fost la spital s-a întâmplat la începutul lunii august, când cei de la căminul de bătrâni unde se află internată, au chemat salvarea. Din păcate, se pare că problemele nu vor să o ocolească pe mama Oanei Roman.

„Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru ca viața nu este mereu lină, din păcate.

Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă.

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pt mine înseamnă enorm pentru ca îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea”, a anunțat Oana Roman.

Sursă foto: rtv