Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mirabela Dauer a tăinuit un secret teribil. Ce a ieșit la supafata? Lovitura cruntă
Showbiz

Mirabela Dauer a tăinuit un secret teribil. Ce a ieșit la supafata? Lovitura cruntă

Mirabela Dauer a tăinuit un secret teribil. Ce a ieșit la supafata? Lovitura cruntă

Mirabela Dauer, cântăreața de muzică ușoară,  în vârstă de 72 de ani, a tăinuit un secret teribil. Artista a vrut să renunțe la cariera sa în muzică și să se călugărească.

Într-un interviu la Antena Stars, artista a spus recent cum în urmă cu 25 de ani a trecut de la religia ei, mozaică, ea având origini evreiești, la cea ortodoxă. Cântăreața a mai spus că a fost îndrăgostită de religia creștin-ortodoxă, atât de tare încât a fost pe punctul de a îmbrăca straiele călugăriei.

“El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: “Nu se face aşa ceva acum, trebuie să ai convingere că vrei să fii mireasa lui Hristos, nu că simţi aşa, că eşti obosită, deziluzionată, dezamăgită. Nu, în momentele astea nu faci acest lucru”. Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a povestit Mirabela Dauer zilele trecute, scrie dcnews.ro.