Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mirabela Dauer, în lupta cu o boală crâncenă: „Viaţa e atât de scurtă…”
Showbiz

Mirabela Dauer, în lupta cu o boală crâncenă: „Viaţa e atât de scurtă…”

Mirabela Dauer, în lupta cu o boală crâncenă: „Viaţa e atât de scurtă...”

Mirabela Dauer, în lupta cu o boală crâncenă! De multe ori, zâmbetul ascunde problemele grave de sănătate. Specialiștii spun că peste două milioane de români suferă de depresie, o boală care îți întunecă viața fără să vrei, indiferent că ești artist sau om de rând.

Printre vedetele care s-au luptat cu această boală nemiloasă se numără și Mirabela Dauer. Într-un moment de sinceritate, îndrăgita cântăreață și-a spus povestea de viață cutremurătoare prin care a trecut în 2019.

Artista a povestit că acestă problemă nu a avut de-a face cu dezamăgirile din viața intimă, ci au apărut din partea prietenilor.  Mirabela Dauer spune că a oferit multă dragoste, dar nu a primit înapoi aceeaşi răsplată, lucru ce a îmbolnăvit-o

„Am avut şi o depresie înfiorătoare în 2019. Este o chestie oribilă, că tu spui mereu sunt bine, sunt bine. Anul trecut am avut dezamăgiri. Până acum o lună, eu am trăit din amintiri şi din gânduri. Am trăit prin oamenii pe care îi iubeam foarte tare. Pe mine m-au amărât oamenii pe care i-am iubit toată viaţa. Viaţa e atât de scurtă şi de frumoasă. Am ajuns la o înţelepciune sufletească. Când eram în depresie mergeam acasă, dar nu plângeam, pentru că nu pot’, a spus Mirabela Dauer la  Antena Stars.