Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mirabela Dauer, la un pas să se călugărească. „Încă nu zic niciodată niciodată”
Showbiz

Mirabela Dauer, la un pas să se călugărească. „Încă nu zic niciodată niciodată”

Mirabela Dauer, la un pas să se călugărească. „Încă nu zic niciodată niciodată”

Mirabela Dauer, la un pas să se călugărească. „Încă nu zic niciodată niciodată”. Cu toate că este evreică la origine, Mirabela Dauer a ales religia ortodoxă.În anul 1996, s-a botezat, deși avea 49 de ani.

Nu foarte multă lume știe, dar Mirabela Dauer a avut un moment în care și-a dorit să renunțe la cariera de succes. Cântăreața era decisă să renunțe la cântat și să îmbrace haina monahală.

41Faimoasa cântăreața a povestit pentru Click! că își alesese chiar și mănăstirea în care ar fi vrut să slujească Domnului. O discuție cu nașul ei, însă, care este preot, a ajutat-o foarte mult să înțeleagă ce presupune un astfel de sacrificiu.

 

„El m-a lămurit cum e cu povestea asta. Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: <Nu se face aşa ceva acum. Trebuie să ai convingere că vrei să fii mireasa lui Hristos. Nu că simţi aşa, că eşti obosită, deziluzionată, dezamăgită. Nu, în momentele astea nu faci acest lucru>.

Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a mărturisit Mirabela Dauer.