Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva COVID-19! Ce a pățit artista chiar la spital
Showbiz

Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva COVID-19! Ce a pățit artista chiar la spital

Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva COVID-19! Ce a pățit artista chiar la spital

Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva COVID-19! Artista a mărturisit cum a decurs totul, dar și ce a pățit în spital. Celebra cântăreață ne spune și despre starea sa de sănătate actuală și despre lucrurile care s-au întâmplat în instituția medicală.

Ce a pățit artista în spital?

Mirabela Dauer, invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, a povestit cum a decurs vaccinul anti-COVID, pe care recent s-a hotărât să-l facă. Celebra cântăreață a mărturisit că nici nu a simțit că s-a vaccinat, datorită asistentei foarte simpatice pe care a întâlnit-o acolo, aceasta făcându-i evenimentul mult mai ușor.

Artista a declarat că nu s-au ivit complicații și se bucură că s-a simțit bine și la vaccin, dar și dupăce a plecat din instituția medicală. Vedeta a declarat că abia așteaptă să fie alături de public, care ăi lispește enorm, și speră să revină pe scenă cât mai repede.

„Am fost și m-am vaccinat, totul este extraordinar, nu am simțit nimic, absolut nimic. Eram acolo cu doamna doctoriță, se uită la mine și mă întreabă ce fac. Păi, ce să fac, aștept să mă vaccinați. V-am vaccinat, gata. Aoleu, nici nu am simțit pe bune. Voiam să mă vaccineze și în brațul drept, să nu mai vin și a doua oară.

Nu am avut nicio problemă după, spre deosebire de alți bărbați, cu febră, cu dureri de braț, cu atâtea probleme. Bărbați, ce să mai. Eu nu am avut nimic la spital și nici după. Aștept doar să revin pe scenă, mi-e atât de dor de cântat, măcar la voi să mai vin și să cânt din când în când. Am speranțe că totul va fi mai bine din acest an„, a declarat blondina la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani.”

Mirabela Dauer și-a extirpat un rinichi în urmă cu trei ani

”Nu m-am gândit că e o mare ştire faptul că a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente! De fapt, doctorii au trecut! Vă daţi seama ce se întâmpla dacă nu ieşea bine? Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă ştiţi cât de activă sunt! Şi în plus abia aştept să revin în faţa voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec…asta e marea mea bucurie. Ce să facem, în viaţă trecem şi prin clipele mai dificile… şi-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei“, a spus Mirabela Dauer, potrivit Playtech.