Info Actual

Info Actual > Showbiz > Miracol în Italia! Coroana de spini a lui Iisus Hristos a înflorit
Showbiz

Miracol în Italia! Coroana de spini a lui Iisus Hristos a înflorit

Miracol în Italia! Coroana de spini a lui Iisus Hristos a înflorit

Miracol în Italia! Coroana de spini a lui Iisus Hristos a înflorit. Presa italiană prezintă un semn de speranță într-o biserică din orașul Ponza. În plină pandemie de coronavirus, coroana de spini aflată la picioarele Mântuitorului Iisus Hristos pe un crucifix a înflorit.

303Înflorirea coroanei de spini a avut loc chiar de Duminica Floriilor, pe 5 aprilie, și poate fi considerată un adevărat miracol în Italia. Preoții din localitate amintesc că acesta este un semn că lucrurile sunt pe cale să devină mai bune. Spinii au fost așezați la picioarele Mântuitorului Iisus Hristos  încă de anul trecut, din perioada Crăciunului, conform secoloditalia.it.

Miracol în Italia: „Viața și speranța ies din Coroană”

„La Crăciun le-am arătat credincioșilor că coroana făcea flori și frunze. Acolo, ne-am gândit la umiditate, fără a da alte conotații extraordinare fenomenului. Apoi, intrând în criză coronavirusului, coroana a început să facă și o floare și mai multe frunze. Și la acel moment m-am gândit la un semn frumos pentru noi: viața și speranța pentru noi toți ies din coroană”, a declarat pentru sursa citată părintele Ramon Fagnardo.