Info Actual

Info Actual > Showbiz > Miracol pe cer! „Fecioara Maria ne protejează”
Showbiz

Miracol pe cer! „Fecioara Maria ne protejează”

Miracol pe cer! „Fecioara Maria ne protejează”

Miracol pe cer! „Fecioara Maria ne protejează” O fotografie cu apariția Fecioarei Maria pe cer, în luminile curcubeului, a creat furori pe rețelele de socializare. Imaginea a fost surprinsă în jurul orei 17:00 miercuri în orașul San Carlos, în provincia Corrientes.

După cum era de așteptat, s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare și într-un număr mare de grupuri și chat-uri WhatsApp. Oamenii sunt convinși că Fecioara Maria îi protejează în perioada epidemiei de coronavirus.

Un locuitor din Corrientes care  a vrut să-și păstreze anonimatul, a cărui fiică a făcut fotografia, a declarat: „Pe cer, a început să se vadă un curcubeu, iar apoi unele picături au început să creeze figura (a Fecioarei) pe cer, înconjurând soarele.”

Argentinianca Susy Jimenez confirmă și ea că a văzut imaginea cu Fecioara Maria pe cer, scriind pe Facebook.

„Mulțumesc Fecioarei că ne-a protejat, că divinitatea ne arată semne și pentru mila Domnului pentru oameni”.

Presa locală din Argentina afirmă că imaginea miraculoasă a fost văzută și din orașul Candelaria din apropiere. San Carlos este unul dintre cele mai vechi orașe iezuite din provincie, potrivit Daily Mail. Argentina are confirmate 589 cazuri de coronavirus și s-au înregistrat 12 decese.

Locuitorii din America de Sud, dar nu numai,  apelează la credință în această perioadă în care umanitatea este amenințată de boală. Preoți din Chile au folosit o sculptură a Fecioarei pentru a binecuvânta anumite regiuni dintr-un elicopter în timp ce țara intră în carantină.