Info Actual

Info Actual > Showbiz > Miramela a fost distrusă! De ce au fugit bărbații de ea
Showbiz

Miramela a fost distrusă! De ce au fugit bărbații de ea

Miramela a fost distrusă! De ce au fugit bărbații de ea

Miramela a fost distrusă! La doar 18 ani, Mirabela și-a întâlnit marea dragoste și s-a căsătorit cu Willi Dauer. Fericirea a durat puțin, pentru că au pus punct căsniciei la scurt timp după ce cântăreața a îmbrăcat rochia de mireasă.

403A dat uitării căsătoria cu Dauer și s-a gândit că al doilea mariaj are sanse mai mari de reușita, dar nu a fost așa. Mirabela căsătorit  cu regizorul TV Dan Traian Popovici, din relația lor rezultând un copil, Alexandru Popovici, fiul lor. Pentru că soacra nu o accepta, iar bătăile la care o supunea soțul erau tot mai frecvente, Mirabela Dauer a pus piciorul în prag și a divorțat.

Miramela a fost distrusă! “Au și fugit”

Din nefericire, vedeta de 72 de ani a renunțat la ideea de a mai avea un barbat în viața ei: „Mi-am dorit toată viața să am și eu un bărbat care să-mi mai ia din griji. Dar nu l-am lăsat. De aia au și fugit. Au considerat că nu sunt utili și au plecat. Am momente când vreau să fiu doar eu cu cățelul. Eu am cunoștințe, prieteni de conjunctură și familie, oameni apropiați mie, cu bune, cu rele, cu certuri, cu nevoi.

Restul sunt prieteni de conjunctură. Viața e foarte scurtă și se face târziu foarte rapid. Vreau ca să am în jurul meu lumea sinceră, fără lingușitori. Nu trebuie să ne călcăm pe cap zilnic, să ne sunăm și să ne sufocăm. Au fost prea multe dezamăgiri. Dezamăgiri de la oameni dragi”, a povestit Mirabela Dauer, potrivit dcnews.ro.