Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea a clacat: “Am blestemat cu intensitate.”
Showbiz

Mircea Badea a clacat: “Am blestemat cu intensitate.”

Mircea Badea a clacat:

Mircea Badea a clacat! Simpaticul prezentator TV de la Antena3 a relatat o experienta care l-a scos din sarite. Iata ce s-a intamplat!

La Antena 3, Badea a dezvăluit că marți noapte, când venea de pe DN1, a intrat în București prin pasaj, iar la ieșire erau oamenii legii, care monitorizau vitezele înregistrate cu radarul.

„M-au tras pe dreapta și mi-au cerut actele. Eu nu vorbesc niciodată cu ei. Le-am dat actele. Am stat vreo 20 de minute. Mă gândeam că în timpul acela când polițistul scria procesul verbal și pierdeam vremea acolo, unii își riscau viaţa, iar alții salvau vieți. Nici nu știu cu cât am depășit viteza pentru că nu m-a interesat.

Mircea Badea a clacat: Erau patru milițieni. Am blestemat cu intensitate

M-au apucat niște spume pe milițienii ăia… Din tot ce ar fi putut să facă, ei au ales să stea la prinzătoare, în tunel, pe DN1 și să-i oprească pe unii. Atât i-a dus capul pe ei. Timp 20 de minute cât polițistul a completat procesul verbal l-am blestemat din tot sufletul. Erau patru milițieni. Am blestemat cu intensitate. La final mi-a zis: multă sănătate. M-am uitat la el rânjind după ce l-am blestemat 20 de minute. Nu mi-a luat carnetul, mi-a dat amendă”, a declarat Mircea Badea, potrivit EVZ.