Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea a izbucnit: Cerșetorie împuțită. N-am văzut atâta tupeu!
Showbiz

Mircea Badea a izbucnit: Cerșetorie împuțită. N-am văzut atâta tupeu!

Mircea Badea a izbucnit: Cerșetorie împuțită. N-am văzut atâta tupeu!

Mircea Badea a izbucnit! Prezentatorul TV de la Antena 3 a reactionat dur dupa ce actorul Marius Manole a initiat o strangere de fonduri pentru artistii independenti.

751””Marius Manole, Oana Pellea, Mihai Călin”, adică numai #rezist, ”în sprijinul actorilor din sectorul independent”. Aoleu, ia, în ce fel îi sprijină #rezist pe #actori independenți. Hai să vedem cum îi sprijină: ”Actorii Marius Manole, Oana Pellea, Mihai Călin, István Téglás – pe ăsta nu-l știu, Şerban Pavlu – nu e ăla care joacă în făcătura aia, alt #rezist și ăsta, Vlad Zamfirescu şi regizoarea Chris Simion au decis să tragă un semnal de alarmă – Au!- faţă de situaţia artiştilor din sectorul independent în campania #ActorIndependent care îşi propune să strângă donaţii prin cont direct sau prin cumpărarea de bilete la spectacol virtual “inDEPENDENT de chirie”.

Toate aceste personalități ale culturii și ale reclamelor la vopsea au decis să tragă un semnal de alarmă

Auzi, e un spectacol virtual independent de chirie. Am crezut că e independent de Chirilă, dar nuuu, și Chirilă a zis că el e independent și, deci, trebuie să-l ajute statul, că el e independent. Stai, mă, așa, deci, cum? Vai, stați puțin, că e foarte tare. Toate aceste personalități ale culturii și ale reclamelor la vopsea au decis să tragă un semnal de alarmă față de situația artiștilor din sectorul independent, în campania #ActorIndependent, care-şi propune să strângă donaţii prin cont direct sau prin cumpărarea de bilete la spectacol virtual “inDEPENDENT de chirie”.

Păi cum adică fără unica? Aveau o sursă de venit? Care era sursa asta de venit?

Aproape tentant, ă? Vrei să vezi spectacolul “inDEPENDENT de chirie”? Nu, că eu trăiesc spectacolul dependent de chirie. Bă, băiatule, foarte tare. Rămași fără unica sursă de venit… Păi cum adică fără unica? Aveau o sursă de venit? Care era sursa asta de venit? Că nu ne spun. Zice: rămași fără unica sursă de venit. Aia independentă, nu? Stați puțin: actorii din sectorul independent se află în situația de a nu-și mai putea plăti chiriile. Băi, ești nebun? Băi, tătuțule, nu știam de ce mă doare atât de rău în cot. Am crezut că e reumatism. Stați, mă puțin, fraza asta este o bijuterie, ”rămași fără unica sursă de venit”- care?- ”actorii din sectorul independent se află în situația de a nu-și mai plăti chiriile”. Dar ce se întâmplă dacă nu-și mai pot plăti chiriile? Se întorc de unde au venit? Nu putem să permitem asta, mai ales că e vorba de independenți. Nu? Dar care era unica lor sursă de venit, nu știu, Arcub de la Primăria București, de exemplu? În independența lor, ei luau bani de la primărie. Au, au, au, cât de independenți sunt.

”Mariul Manole a devenit nume mare?”

”O echipă mixtă de oameni de comunicare (creaţie, publicitate online şi producţie video) s-a mobilizat în mai puţin de o săptămână, creând toate materialele necesare iniţiativei: website, campanie în Social Media, filmări şi testimoniale. Zi de zi, artişti îndrăgiţi vor trage un semnal de alarmă, vă vor spune poveştile lor dar şi poveştile actorilor din teatrul independent pe care-i susţin.

Mircea Badea a izbucnit: “Asta ne arată în ce hal a ajuns specia umană”

Începem cu nume mari: Marius Manole (iniţiatorul campaniei)” – Ăsta a devenit un nume… iertați-mă, am cunoscut în viața asta, totuși, actori, chiar am cunoscut actori uriași, Marius Manole a devenit, între timp, un nume mare? Am fost plecat de pe planetă și a ajuns Marius Manole nume mare? Poate ar trebui să ies mai mult. Sau totuși, nu.

Asta ne arată în ce hal a ajuns specia umană. Adică Marius Manole a ajuns un nume mare? ”Oana Pellea, Mihai Călin” – tare. ”Aceştia sunt doar primii artişti care au răspuns apelului.” – Ce fac ei? Joacă în niște testimoniale. Ne vor spune poveștile lor, am rămas fără bani de chirie, dați-ne bani de chirie. Asta e ideea? Da! ”Alte noi nume se vor alătura în săptămânile următoare. ”Cei care vor să ajute” – Vrei să ajuți? Nici ei- ”pot cumpăra bilete virtuale la spectacolul “inDEPENDENT de chirie”, pentru a-i ajuta pe unii actori din sectorul independent să-şi plătească chiria.” – Bă, ești, nebun, nu există nimic mai tare pe planeta Pământ”. a spus prezentatorul TV, la Antena 3, potrivit DcNews.