Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea a izbucnit: Mi se pare inadmisibil! Gata!
Showbiz

Mircea Badea a izbucnit: Mi se pare inadmisibil! Gata!

Mircea Badea a izbucnit: Mi se pare inadmisibil! Gata!

Mircea Badea a izbucnit. Indragitul prezentator TV a facut o observatie: “Mi se pare inadmisibil! Gata! De duminică, o fac!”

Prezentatorul TV a declarat ca este inadmisibil sa apari la televizor si sa explici cat este de important sa porti masca, dar tu sa nu porti.

”Mi se pare inadmisibil sa o arzi la televizor ca e foarte importanta legea cu mastile, ca purtarea lor in spatii inchise salveaza vieti, iar tu in studio sa n-ai masca! Si sa invoci motivatii, posibil rezonabile, dar care nu apar in legea pe care o propagi tu cu abnegatie si credinta!

Mircea Badea a izbucnit: E ca si cum ai face teledon unde sa ceri oamenilor sa doneze si tu sa nu o faci. Si sunt destui asa, chiar printre vedetele curului. Cum dracu sa te ia cineva in serios cand tu, cu botul liber il indemni pe altul sa puna masca pe mufa?!

Poate legea e inepta, poate e facuta de idioti, dar daca tu te apuci sa o lauzi si sa o arzi aliatul establishmentului, pune masca pe muian, vedeto!

P.S. Asa mi-am spus eu mie, nu ma apuc sa fac militie cu nimeni altcineva! De duminica, pun botnita!”, a scris Mircea Badea pe Facebook, potrivit DCnews.