Info Actual > Showbiz > Mircea Badea a uimit pe toată lumea. Care a fost prima întrebare pe care i-a adresat-o nepotului lui Ceaușescu
Showbiz

Mircea Badea a uimit pe toată lumea. Care a fost prima întrebare pe care i-a adresat-o nepotului lui Ceaușescu

Mircea Badea a uimit pe toată lumea. Care a fost prima întrebare pe care i-a adresat-o nepotului lui Ceaușescu

Mircea Badea a uimit pe toată lumea. Care a fost prima întrebare pe care i-a adresat-o nepotului lui Ceaușescu!

Nepotul lui Ceaușescu, Nicu Ceaușescu, a fost invitatul lui Mircea Badea în emisiunea “Sinteza zilei” de la Antena 3. La ce întrebări incomode a fost nevoit să răspundă fiul lui Ion, cel mai mic frate al fostului lider comunist.

Nepotul lui Ceaușescu, Nicu Ceaușescu, a fost invitatul luiMircea Badea în emisiunea “Sinteza zilei” de la Antena 3.

Mircea Badea: Cum era cu banii familiei Ceaușescu

Iată câteva dintre întrebările pe care realizatoarea TV i le-a adresat rudei cuplului prezidențial:

Mircea Badea: Cum era cu banii familiei Ceaușescu, în sensul larg al cuvântului? Știți că atunci, la Revoluție, s-a spus că aveau robinete și clanțe de aur. Dumneavoastră aveați mulți bani?

Nicu Ceaușescu: Am avut suficient cât să ne descurcăm

Nicu Ceaușescu: Dacă aș fi avut acces măcar la dobanda de pe conturile unchiului meu eram plecat de mult. Părinții mei trăiau din salariu. Și eu aveam salariu, pentru că terminasem facultatea de câțiva ani, și am avut suficient cât să ne descurcăm.

Eu am început cu un Trabant și după aceea am avut un Oltcit. La momentul Revoluției aveam o Dacia 1300. Tata avea mașina de la serviciu, nu avea mașină”, a mărturisit Nicu Ceaușescu.

Mircea Badea: Eram copil, dar îmi aduc aminte de vremurile alea și de miturile perioadei și de miturile de la Revoluție și mă gândeam la diferența dintre cum credeam noi, cum aveam imaginea despre copiii celor care conducea și prințișorii de astăzi.

Mâ gândeam ce ar fi zis Nicu Ceaușescu dacă i-ar fi văzut pe prințișorii din zilele noastre, apropo de petreceri, de lux, de mașini. Se ducea Nicu Ceaușescu să facă petreceri în străinătate? La Paris, de exemplu.

Nicu Ceaușescu: Nu se ducea la nicio petrecere la Paris

Nicu Ceaușescu: Nu se ducea la nicio petrecere la Paris. Probabil că zvonurile au fost pe marginea dineurilor oficiale la care participa în calitate de reprezentant al României la fel de fel de întâlniri. A fost președinte al forumului acesta de pe lângă ONU, cu sediul la Viena, și atunci călătorea foarte mult. (…) Nu că nu avea posibilitatea să spargă mii de dolari sau mărci, pe vremea respectivă, dar…

Continuarea dialogului, în materialul VIDEO de AICI