Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea, afirmații incendiare: Este înspăimântător să te bage cu copilul la puşcărie
Showbiz

Mircea Badea, afirmații incendiare: Este înspăimântător să te bage cu copilul la puşcărie

Mircea Badea, afirmații incendiare: Este înspăimântător să te bage cu copilul la puşcărie

Afirmațiile lui Mircea Badea vin după măsurile aplicate în această perioadă pentru combaterea răpândirii coronavirusului.

În timpul emisiunii “În Gura Presei, de la Antena 3, vedeta TV a pus accentul pe familiile care au fost găsiţi pozitiv cunoul virus, care nu au niciun fel de problemă, simptom, care stau de 30 de zile în spital degeaba

„Omenirea se confruntă cu un virus foarte nasol, COVID-19, ceea ce face ca România să fie o ţară unică pe planetă şi asta este o temă care pare că mă interesează doar pe mine şi asta mi se pare îngrozitor. Dacă eşti infectat, te bagă la puşcărie, adică la spital, dar la puşcărie. Adică, bun, sunt asimptomatic sau am simptome minore. “Nu contează, trebuie să stai în spital”. Aşa ceva nu se mai întâmplă în niciun alt loc de pe planetă şi mi se pare o încălcare flagrantă a drepturilor omului. Eu cu aşa ceva nu pot să fiu de acord. “Şi ce vrei să facem?” – “Tot ce fac celelalte ţări de pe planetă”. Mi se pare impardonabil să fim noi bastionul încălcării drepturilor omului.”

Replica lui Badea a fost extrem de dură: “Copilul ăla clar face depresie”

„Până la urmă, trebuie să recunosc, pare că sunt nebun pentru că nu mai văd pe nimeni având o problemă cu treaba asta. Sigur că este înspăimântător să te bage cu copilul la “pușcărie”. Eu vă spun că ştiu. Există familii în România care stau în spital de 30 de zile. Mamă, tată şi copil care au fost găsiţi pozitiv cu COVID, care nu au niciun fel de problemă, simptom, care stau de 30 de zile în spital degeaba, în loc să stea la ei acasă. Copilul ăla clar face depresie. Am înţeles ideea “nu, că nu avem încredere în oameni că respectă”. Dar cine eşti tu să îmi spui că nu ai încredere şi trebuie să mă bagi la “puşcărie”?”, a spus Mircea Badea.