Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea criticat pe Facebook! „Am donat cât am crezut că pot dona”
Showbiz

Mircea Badea criticat pe Facebook! „Am donat cât am crezut că pot dona”

Mircea Badea criticat pe Facebook! „Am donat cât am crezut că pot dona”

Mircea Badea criticat pe Facebook! „Am donat cât am crezut că pot dona”. Cu toate că și-a propus, după tragedia de la Colectiv, să n u mai doneze, Mircea Badea și-a călcat promisiunea făcută sieși. Pentru că a participat la Teledonul Români Împreună, răspunzând la telefon oamenilor care voiau să doneze, a făcut-o și el. Cunoscutul om de televiziune a publicat pe pagina sa de Facebook dovada faptului că a donat. Motivația sa a fost aceea că nu poți cere oamenilor să doneze, dacă nu o faci tu însuți.

După ce a fost criticat în online că ar fi donat prea puțin, Mircea Badea a ținut să transmită un mesaj tuturor criticilor săi. „Am donat după Teledon, pe la ora 01.00. Am donat 5000 lei pentru că nu poți cere ca cineva să doneze fără ca tu să donezi. Sau fără ca să fie clar că ai donat. M-am uitat la comentariile de pe Facebook. În primele două minute, am avut 60 comentarii. Pe 10 dintre cei care mi-au scris i-am blocat din prima.

Una a zis: ai donat puțin. Am donat cât am crezut că pot dona. Dacă aș fi rupt primăriile și consiliile județene pe concerte și câștigam 500.000 euro anual din asta, aș fi donat mai mult”, a declarat Mircea Badea.

„Donațiile la Teledon nu se fac în liniște”

„Alții ziceau: donațiile se fac în liniște. Nu, la Teledon nu se fac în liniște! Donațiile se fac cu zgomot, încordare, vorbă și multă întrebuințare pentru că altfel nu se realizează. Negi ideea de a face Teledon dacă vrei liniște. Asta nu se face în liniște. Am alergie la cretini. Nu mai pot cu viermii. Marș de lângă mine!

Voiam doar să spun că am avut un sentiment de scârbă când am văzut prostie, melteneală, jeg… Printre ăia 60, au venit și ăia care ziceau: să dea Voiculescu banii de la ICA. Băi vierme, dacă ești atât de înfiorător de cretin… încât n-ai aflat că nu era vorba de niciun ban, ci de un rahat de teren pe care l-au evaluat la nimic… statul nu a făcut nimic cu terenul ăla. Marș, vierme, de aici!”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

(w670)

Teledonul Români Împreunã, transmis în direct, vreme de 6 ore, simultan pe 5 canale tv, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3, fiind totodatã şi cea mai lungã transmisiune tv de acest tip din România a fost lider de audienţã la nivelul tuturor categoriilor de public. Peste 6.6 milioane de telespectatori unici la nivel naţional au urmãrit, în intervalul 13:00 – 18:58, transmisiunea live din platoul Teledonului, dar şi din casele a peste 40 de vedete care s-au alãturat iniţiativei Intact Media Group. Mulţi dintre aceştia au spus “Ajut eu!” şi au donat în conturile Fundaţiei Mereu Aproape peste 2.6 milioane de Euro, iar suma nu se opreşte aici.