Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea despre carantinarea bătrânilor: „Titlurile din presă sunt fake-uri, 100% minciuni”
Showbiz

Mircea Badea despre carantinarea bătrânilor: „Titlurile din presă sunt fake-uri, 100% minciuni”

Mircea Badea despre carantinarea bătrânilor: „Titlurile din presă sunt fake-uri, 100% minciuni”. Jurnalistul de la Antena 3 a comentat pe marginea scandalului Iohannis- Cercel. Mircea Badea a prezentat în emisiunea „În gura Presei”, documentul referitor la carantinarea persoanelor de 65 de ani.

Acesta e de părere că scandalul dintre președintele României și Streinu-Cercel e doar un fake de presă, susținut de „uriașul aparat de propagandă securistoido-prezidențial”.

“Vă arăt pas cu pas toată diversiunea la care mulți români au pus botul. A avut trei scopuri: glorificarea lui Werner, mazilirea lui Streinu Cercel și un experiment sociologic. Asta pentru că oamenii nu pot citi decât titluri. S-a făcut și un studiu la nivel mondial care arăta că majoritatea oamenilor citesc doar titlul, nici nu mai intră pe articol.

Auzisem eu ceva ieri de documentul cu bătrânii de 65 de ani. Și azi m-am uitat la tv că se certa Stamule cu Teodorovici și, la un moment dat zice Stamule că documentul e din februarie. Și Werner iese pe 21 aprilie, ca un erou, zicând: „bătrâni, vă apăr eu de doctorul cel rău”. Am citit tot felul de titluri, am citit și documentul. O să vi-l prezint și vouă.

Titlurile din presă sunt fake-uri, 100% minciuni. Astea au fost peste tot. Uriașul aparat de propagandă securistoido-prezidențial a propagat acest fake-news ca să stârnească panică asupra populației României”, a spus Mircea Badea.