Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea îl vrea LA PUȘCĂRIE. „A făcut Fake News”
Showbiz

Mircea Badea îl vrea LA PUȘCĂRIE. „A făcut Fake News”

Mircea Badea îl vrea LA PUȘCĂRIE. „A făcut Fake News”

Mircea Badea îl vrea LA PUȘCĂRIE. „A făcut Fake News”. Klaus Iohannis a motivat, marți, închiderea școlilor printr-un studiu mincinos care ar fi fost făcut în Franța. „Președinția ar trebui închisă pentru că a făcut fake news”, e de părere jurnalistul Antenei 3.

Pe pasa emisiunii lui Mihai Gâdea, Mircea Badea a făcut acuzații grave la adresa președintelui României, spunând că îl vrea la pușcărie.

„Bănuiesc că mă vei întreba cum a fost conferința de azi. Nu am văzut-o azi. Eram la Radio Zu și stăteam de vorbă cu români, mulți dintre ei din străinătate, din Danemarca, Suedia, unde într-adevăr nu există ce a spus Iohannis că există ieri motivând decizia neînceperii în școli printr-un studiu care nu există, e un fake news.

Ar trebui închis Iohannis, potrivit legislației stării de urgență. Președinția, instituția, ar trebui închisă pentru că a făcut fake news. Nu poți tu, fiind președintele României să citezi pe oricine.

Nu poți ca președinte să motivezi o asemenea decizie de așa avengură printr-un fake news.”, a zis Mircea Badea, conform Antena 3.