Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea despre Dan Barna: „E un cavaler Jedi. Nu atinge tastele, că nu are nevoie”
Showbiz

Mircea Badea despre Dan Barna: „E un cavaler Jedi. Nu atinge tastele, că nu are nevoie”

Mircea Badea despre Dan Barna: „E un cavaler Jedi. Nu atinge tastele, că nu are nevoie”

Mircea Badea despre Dan Barna: „E un cavaler Jedi. Nu atinge tastele, că nu are nevoie”. În cadrul emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea a comentat clipul viral al zilei de marți. Jurnalistul irpnizează modul hilar în care a fost filmat Dan Barna, care s-a prefăcut că tastează la laptopul aflat în fața sa.

261„A vrut să transmită mesajul că e un om important, care descoperă un vaccin, un medicament, discută cu un președinte, sau cu doctorul Faucci. Și, în timp ce lucrează, se întrerupe pentru a adresa câteva cuvinte urmăritorilor săi”, a spus Badea.

„Barna e un cavaler Jedi”

Mircea Badea a mai găsit o „explicație” a gestului făcut de liderul USR. „Este un master Yoda. Un cavaler Jedi. Nu pune mâna pe taste că nu are nevoie. Le deplasează fără contact, nu trebuie să le atingă… poate e carcalacul pe taste. Păstrează și social distancing-ul”, a râs Mircea Badea.

Acesta a comentat, deasemenea, și reacția lui Barna, la glumele făcute pe seama lui după gafă. „A scris că așa se concentrează el, că este un gest reflex de concentrare. Bine că nu a făcut alt gest de concentrare, de la table”, a adăugat realizatorul de la Antena 3, arătând cum ar putea Barna să amestece zarurile.

Comentariu pe text

Badea s-a mai întrebat retoric, dacă acesta a fost la lecțiile de dezvoltare a vorbirii. „O certa pe Dăncilă, dar uite ce scrie: Dacă renunțăm la capacitatea de umor și autoironie, ne pierdem spiritul… Cum vine asta? Capacitatea de umor? Poate spirtul, mai ales ăla de peste 70 de grade, pentru dezinfectare. Și cum a tastat acest text: normal sau de la distanță?”, s-a mirat Mircea Badea.