Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea despre Ministrul Sănătății: „Pare adevărat și pare ca un om”
Showbiz

Mircea Badea despre Ministrul Sănătății: „Pare adevărat și pare ca un om”

Mircea Badea despre Ministrul Sănătății: „Pare adevărat și pare ca un om”

Mircea Badea despre Ministrul Sănătății: „Pare adevărat și pare ca un om”. Mircea Badea a făcut o mărturisire, mai puțin obișnuită, când vine vorba despre oamenii politici. Badea și-a avertizat telespectatorii că poate demersul său va avea ca efect exact inversul intenției sale. Acesta a ținut să-l laude public pe Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, „pentru că, în toată această mare de impostură, de prefăcătorie și de imagine fake, pare adevărat și pare ca un om”.

„A fost invitat la emisiunea ”Sinteza Zilei” dl Nelu Tătaru, ministru al Sănătății, și acum eu o să-i fac mult rău domnului Nelu Tătaru. De ce? Pentru că o să-l laud. Mie-mi place de Nelu Tătaru. Și-mi place de ce: pare uman, pare ca un om, ceea ce extrem de rar, în toată această mare de impostură, de prefăcătorie și de imagine fake, pare adevărat și pare ca un om.

Înainte de orice, e curajos, se duce acolo. Și-a pus combinezon, mască și s-a dus acolo, în focar. Apoi și-n alt focar, apoi și-n alt focar și mâine o ia de la capăt. Ori asta nu mi se pare deloc puțin lucru.” a mărturisit Mircea Badea, la Antena 3, în emisiunea „În Gura Presei”.