Social

Mircea Badea, despre ziua lui Selly: „A făcut mega-chef”

Mircea Badea, despre ziua lui Selly: „A făcut mega-chef”

Duminică seara, în cadrul unei emisiuni de televiziune, Mircea Badea a vorbit despre scandalul petrecerii cu manele, organizate de vloggerul Selly cu ocazia aniversării zilei de naștere.

Mircea Badea nu a ratat momentul de a ironiza petrecerea pe care Selly a organizat-o cu ocazia împlinirii a 20 de ani.

„Deci, a fost ziua lui Selly. Am văzut pe un site și așa am ajuns la dânsul pe story: a făcut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu.

N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (Costel Biju, interpret de manele, n.r.), din același sector de activitate”, a sintetizat Mircea Badea evenimentul în urma căruia vlogger-ul a luat amendă.

”Eu cred că acea dezbatere pentru reforma în domeniul Educației, de-abia acum are șanse să se întâmple”

Mircea Badea a citat câteva versuri dintr-un cântec interpretat de manelist la petrecerea organizată de Selly, după difuzare secvențelor relevante.

„De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!

Și mă vei întreba ce sunt Han și Mia: sunt două nume proprii ale unor locații. Cum era pe vremuri discoteca, în prezent există manelotecă (…) Eu cred că acea dezbatere pentru reforma în domeniul Educației, pe care Selly i-o solicita ministrului, de-abia acum are șanse să se întâmple”, a punctat realizatorul emisiunii „În gura presei”.

„Dar să aibă loc la Han!”, l-a completat Radu Tudor

„La Mia. Una la Han, una la Mia”, a insistat Mircea Badea.

Amenzi de 15.000 de lei pentru petrecerea de ziua lui Selly

Tzancă Uraganu este unul dintre interpreții de manele în vogă în ultimii ani în acest gen muzical. Interpretul, pe numele său real Andrei Velcu a fost subiectul a numeroase știri în presa de scandal, care a notat atât conflictele în care a fost implicat, cât și opulența pe care obișnuiește să o afișeze.

Selly a organizat o petrecerea cu mulți prieteni, dar și cu lăutari celebri pentru a le cânta şi a-i distra, chiar în ziua în care acesta a împlinit 20 de ani, iar întreaga petrecere a fost transmisă pe TikTok de invitaţi, dar şi de sărbătorit.

Vloggerul a trecut peste restricțiile impuse de Guvern din cauza pandemiei de coronavirus, care interzic astfel de adunări și petreceri, și și-a asumat faptul că o să fie amedat.

Nu a durat foarte mult şi poliţiştii au aflat de petrecere, aplicând amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

„La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, se arată într-o informare a IPJ Ilfov, potrivit Antena 3.