Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea îi ia apărarea lui Viorel Cataramă. „Răspunsul la orice este pușcăria”
Showbiz

Mircea Badea îi ia apărarea lui Viorel Cataramă. „Răspunsul la orice este pușcăria”

Mircea Badea îi ia apărarea lui Viorel Cataramă. „Răspunsul la orice este pușcăria”

Mircea Badea îi ia apărarea lui Viorel Cataramă. „Răspunsul la orice este pușcăria”. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni i-au deschis dosar penal lui Viorel Cataramă. Reamintim că președintele DL a fost într-o localitate din Ialomița, unde sunt 70 de cazuri de COVID-19, pentru a se infecta cu noul coronavirus.

Mircea Badea a vorbit despre această situație, la Antena 3. Acesta îi ia apărarea lui Viorel Cataramă, susținând dreptul la liberă exprimare, deși gestul i se pare „stupid”.

25„Îi iau apărarea lui Viorel Cataramă. De ce are dosar penal?! Demersul lui mi se pare stupid, dar ce a făcut de este penal? Cu ce a zădărnicit combaterea bolilor? Dacă, de exemplu, să zicem că vrea să se sinucidă? Îi faci dosar penal și pentru acest lucru? Adică ce a făcut Viorel Cataramă?!

În țara aceasta, răspunsul la orice este pușcărie. Toată lumea la pușcărie! Ca să nu mai stau în suspans, dacă tot este pușcărie la orice, eu mă ofer de acum: n-aș putea să fac pușcărie acum ca să-mi văd apoi de treabă?”, a mărturisit Mircea Badea.