Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea, avertisment pentru Europa: „Când vor pleca nigerienii de acolo, ați pus-o!”
Showbiz

Mircea Badea, avertisment pentru Europa: „Când vor pleca nigerienii de acolo, ați pus-o!”

Mircea Badea, avertisment pentru Europa: „Când vor pleca nigerienii de acolo, ați pus-o!”

Mircea Badea, avertisment pentru Europa: „Când vor pleca nigerienii de acolo, ați pus-o!”. Omul de televiziune a pus cap la cap informația pe care i-a furnizat-o un oficial american în urmă cu doi ani şi o ştire care a circulat în presa internaţională în urmă cu câteva zile.

Mircea Badea a difuzat, în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, o ştire din Nigeria. Este vorba despre un camion plin cu alimente atacat de nigerieni înfometaţi, disperaţi, care spuneau că preferă să moară de coronavirus decât de foame. Badea a făcut legătura cu o informaţie pe care un oficial american i-a furnizat-o, în urmă cu doi ani, despre ţara africană.

„Am fost cu prietenul meu Mihai Gâdea la Washington, eram împreună cu un fost general american de armată, un personaj absolut fabulos, republican, creştin, un om extraordinar. Şi ne-am întâlnit cu fostul congressmen Frank Wolf. A fost senator american din 1978 până în 2012. Este unul dintre cei doi care s-au ocupat să o scoată din România pe fata lui Pacepa.

Tocmai se întorsese din Nigeria. Şi zice: ‚ştiţi care este problema voastră, a europenilor, dar încă nu aţi aflat? Problema voastră nu e Siria. Că voi aţi tuşit că au venit 100.000 de sirieni. Au plecat de la război, au venit la voi şi a fost mare problemă în Europa. Dar Nigeria are o populaţie de câteva ori mai mare. Când vor pleca nigerienii de acolo, aţi pus-o’. Asta se întâmpla acum doi ani”, a povestit Mircea Badea, în cadrul emisiunii „În Gura Presei”, conform DCNews.