Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea: “Mai bugetarule care ma injuri, ai senzatia ca eu iti tai leafa?”
Showbiz

Mircea Badea: “Mai bugetarule care ma injuri, ai senzatia ca eu iti tai leafa?”

Mircea Badea:

Mircea Badea a fost luat la rost in urma afirmatiilor facute in cadrul emisiunii pe care o modereaza. Prezentatorul TV a declarat ca bugetarii ar trebui sa se astepte scaderi de salarii, asa cum s-a mai intamplat in Romania.

Mie mi s-a diminuat deja. Și celui de la camera de la filmat, și celor din regie

“Văd un discurs isteroid pornind de la întrebarea: se vor diminua salariile bugetarilor? Am o surpriză care, de fapt, nu e o surpriză. Mie mi s-a diminuat deja. Și celui de la camera de la filmat, și celor din regie etc. Nouă ni s-au tăiat salariile. Să vă zic ce previziuni am? Mai bine nu. Unora de pe aici doar ni s-au tăiat salariile. Dar sunt mulți, în alte părți, care au rămas fără niciun venit. Asta este ecomia reală”, a spus prezentatorul TV.

“Este foarte greu de crezut că salariile bugetarilor vor rămâne neatinse. Nu am cum să cred așa ceva”, a mai zis Mircea Badea la Antena 3.

Prezentatorul TV a dezvaluit ca a fost injurat de unii bugetari in urma afirmatiilor sale.

Bugetarule, ai senzația că ești desprins de pe planetă?

“Am văzut o preocupare corectă despre salarii și am zis că îmi este greu să cred că nu li se vor tăia salariile bugetarilor din România. Ce înjurături mi-am luat… Să te ia naiba, Badea, să mori în chinuri. De ce? Măi bugetarule care mă înjuri, ai senzația că eu îți tai leafa? Pe bune? Eu vreau să ți se tripleze leafa. Ai senzația că dacă am zis eu asta acum ți se va tripla leafa? Contează ce zic eu?! Eu văd ce se întâmplă planetă. Bugetarule, ai senzația că ești desprins de pe planetă? Dacă problemele apar la cel mai crâncen mod pe planetă, noi avem senzația că noi, aici, în România o să fim șmecheri?”, a zis prezentatorul TV, potrivit DcNews.