Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea nu vrea sa mearga la spital! Iata motivul: Asta este dorinta mea de coronavirus
Showbiz

Mircea Badea nu vrea sa mearga la spital! Iata motivul: Asta este dorinta mea de coronavirus

Mircea Badea nu vrea sa mearga la spital! Iata motivul: Asta este dorinta mea de coronavirus

Mircea Badea nu vrea sa mearga la spital! Motivul? Simpaticul prezentator TV a explicat la Antena 3 ce dorinta are in cazul in care va lua coronavirus.

”Am tușit, mi-a curs și nasul, cred că sunt pa. Se poate întâmpla oricui. După cum bine vedeți, iau în calcul foarte serios să iau COVID 19. Sper doar, din suflet, dacă iau carcalac, și foarte posibil să iau, să nu ajung la spital.

Mircea Badea nu vrea sa mearga la spital: Asta este dorința mea de coronavirus

Nu cred că voi avea o problemă gravă. Deja nu-mi mai pun problema că nu o să mă infectez. Hai să punem problema că da. Mi se pare mai realist. Nu aș vrea să ajung la spital. Aș vrea să am niște simptome astfel încât să știu că am COVID – 19 și să nu mă plimb dându-l mai departe. Asta este dorința mea de coronavirus. Sunt mari șanse să iau. Mai bine presupun că o să am decât că nu voi avea. Sper să am niște simptome ușoare, dar să nu ajung la spital. Peste tot pe planetă ajung la spital doar cazurile grave, dacă nu mai poți să te ridici din pat. Există riscul să infectezi personalul medicul, acesta fiind cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Nu poți periclita medicii din cauza unui infectat care nu are simptome”, a spus Mircea Badea, prezentator TV la Antena 3.